GloRy gLorY MaN YoOo

April 30, 2008

Man Yooo

Haha sperti yang dijangka, Man U bjaya gak ke final Champions League. Aku dh awal2 set kn alarm kt hp nih nk tgk game tu. Lantak la, arinih aku mesti matikan terus badi yg dh lama hantui hidup aku nih. Ikutkn aku jaga on time, tp lepak sat golek2. Tetiba riuh dengo sorak dr kedai tomyam kat umah aku tuh. Gol ar kot. Bingkas bangun bukak tv. Aduhhhh… dpt tgk replay jek goal paul scholes tu. Siot toi la. Detik2 pastu la yg bikin aku sesak napas. Nyaris Man U dpt brthn smpai tamat. So sowy la Barca. Thn dpn cube lagik ek.

Agak2 korang sapa le lawan Man U kat final nnt ek? Liv ke Chelsea? Klu Liv, peluang team aku nk julang piala Champions League tuh tramat2 la cerah. So korang tlg2 la sokong Liv mng pagi kang ek. Hik hik😛

Tp team mana pn yg lawan ngan team aku nih, kita jmpa di Moscow hujung bln 5 nnt. Jumpa di sanaaaa😀

Glory Glory Man U

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: