rUtiN huJunG MinGGu

May 3, 2008

ade perubahan x?

Arinih pagi2 lagik aku diganggu oleh si Khabib. Ntah hantu mana merasuknya, tetiba lak rajin bebeno ngemas opis aku ni. Smlm aku, dia ngan Cgu Jakpo tdo kt opis. Ade keje sket nk bincang. Mlm smlm pas pekene tomyam n sate, dia ajak aku bincang pasai nk renovate opis kecik aku nih. Bior nmpk kmas sket. Idakle berserabut gile. Padahal mmg sngaja aku biarkan berserabut. Baru aku nye idea timbul. Pendapat aku la. Dia nih mmg jnis pengemas orgnye. Jari pn lebor. Klu sesapa kene penampor ngan dia, aku agak klupn x koma mst meninggalnye la. Nk bayangkn betapa hebatnye jari dia tu. So aku dh stuju ngan plan ubahsuai dia tu. Isnin nih cdg nk try tanya sebutharga ubahsuai nih. Tgu bos aku nyer klulusan jek. Klu ok korang lihatla wajah baru opis aku nnt. See ya… 😉

Advertisements

One Response to “rUtiN huJunG MinGGu”

  1. SenyumAja Says:

    Amboi.. ammboooiiiiiii… ammmbboooiiiii… sedap tangan miker aja ya nak ngomen tangan teman yang super power tahap dewa gaban nie ekkkk. Memang ada yang nak kena bebetui nie. Idak pun ada yang hangus terbakar kang dgn tetiba aja kena penangan jurus tangan tanpa bayang tangan aku nie.. akekekeke..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: