mODeL bULaN mEi

May 12, 2008

Petang nih x brape nak ade koje. Nak bukak tv tgk citer Bella pn lum start lagi. So aku pun mula la plan wat keje merapu ngan Bro Ramadhan nih. Smentelah lak dia kata lum nah bergambo ngan moto baru dia. Ape lagik aku pun tunaikan le hajatnye tu. Aku tgk dari gaya posing dia td memang ade gaya model masculin 2. Tp yang potongnye dia pakai kasut yang lidah dah trjulur kuar. Cheh… potong stim btoi. Kenselllllll

3 Responses to “mODeL bULaN mEi”

  1. abu syaima' Says:

    Ha! bulan depan masukkan gambo “aku” (bukan aku ye) pulak.

  2. adzroc Says:

    salam…

    wah.. macho2.. mmg gaya model..

    hehe.. jemput abang2 masuk forum fz150i kat web link yang saya bagi tu.. tq..

  3. majuperak Says:

    aku rasa pernah nampak mamat ni kat ipoh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: