RiaDAh uKHuWAh

June 2, 2008

Pada hari Khamis 22 Mei Pemuda Kawasan aku telah menganjurkan satu program riadah ukhuwah bermain bowling di Ipoh Parade. First time ever Pemuda Kawasan aku buat benda2 pelik camni. Aku pun x jangka idea ni leh jadi kenyataan. AlhamduliLLah dah matang pemikiran Pemuda Kawasan aku ni. Xde la asyik terkurung dalam markaz jek.

Program bermula jam 09.30 malam dan tamat sejam kemudian. Kehadiran pemuda kawasan aku malam tu agak memuaskan. Dekat 20 orang jugak. Memasing nak tunjukkan skil. Aku cam biasa la. Stakat bola spin atau helicopter tu dah biasa sangat. Tu pasal asyik terlajak masuk longkang jek. Hampeh betoi. Buat rugi bayar jek. X pe la. At least malam tu enjoy. Aku dengar Nisa’ kawasan dah berhajat nak ajak lawan. Haha berebut la pemuda2 bujang kawasan aku tu nanti.

Dalam riuh rendah tu, sempat gak aku tangkap cadangan nak main go-cart lak pasni.

Haha… Hentam aja laaaa.. Asalkan x melanggar syariat dah la.

Aku letakkan sket gambar yang aku sempat snap malam tu.

Ad menggayakan jurus balingan hidung kembangnya

Rahmat ngah jampi bola

Perasaan keciwa jelas terpancar dimuka KP aku bila bola asyik masuk longkang

bakal-bakal jaguh bowling masa hadapan

posing manje Ad bersama abg mat

Cristiano Ronaldo pun join??? Jgn jeles

enjoy PAS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: