taHniaH…

July 14, 2008

i

Pesuruhjaya PAS Pulau Pinang dapat pingat ‘DJN’

GEORGETOWN, 14 Julai (Hrkh) – Pesuruhjaya PAS Negeri Pulau Pinang, Ustaz Salleh Man dan Bendahari PAS Negeri, Ustaz Khalid Man di antara 497 penerima pingat kebesaran daripada TYT Yang Dipertua Negeri Pulau Pinang, Tun Dato’ Seri Utama Dr. Haji Abdul Rahman Abbas sempena ulangtahunya yang ke-70 di Dewan Sri Pinang, Georgetown semalam.

Mereka dianugerahi pingat Darjah Johan Negeri (DJN) ekoran penglibatan yang cemerlangnya dalam masyarakat.

Ustaz Saleh dalam kenyataannya pada Harakahdaily berkata, ini merupakan satu pengikhtirafan kerajaan terhadap gerakerja yang dilakukan selama ini.

“Saya, Ustaz Khalid dan ramai lagi mengucapkan jutaan terima kasih pada TYT Yang Dipertua Negeri kerana sudi mengiftiraf kami sebagai pengerak dalam masyarakat, ” ujarnya.

i

tahniah buat PJ dan bendahari PAS Pulau Pinang yang telah dianugerahkan pingat Darjah Johan Negeri (DJN) daripada TYT Yang Dipertua Negeri Pulau Pinang, Tun Dato’ Seri Utama Dr. Haji Abdul Rahman Abbas sempena ulangtahunya yang ke-70 di Dewan Sri Pinang, Georgetown semalam. Satu yang aku harapkan agar penanugerahan pingat kepada mereka berdua ini bukanlah bertujuan untuk menutup mulut PAS P. Pinang supaya tidak riuh bila tidak dilantik menjawat apa jua jawatan dalam pentadbiran negeri. Seperti Tuan Guru Presiden kata tempohari, “ahli PAS bukan bodoh”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: