kEcoH La Lu bRaDeR…

August 25, 2008

i

i

Alamak brader…Lu dah bikin kecoh la brader. Dulu masa lu duk dalam UMNO lu x kecoh camni brader. Pas idola lu kene tendang dari UMNO, lu dh start tunjukkan lu nya kecoh. Apsal brader? Wa rasa lu mau bikin glemer je la brader. Apasal lu ikut Bung Nuar kuar UMNO brader? Kalau lu rasa x leh nk masyhuk banyak, lu stay je la kat dalam UMNO tu brader. Skang lu dah lompat balik kat UMNO. Wa dah agak musti pasal duit nye brader. Tul tak? Lu memang teruk la brader. X abis² bikin gempaq. Dulu masa lu kuat ngan PKR lu pun cakap dapat ugutan bunuh dari lawan lu, skang nih lu dah lompat balik UMNO pun lu still guna ayat sama. Tapi wa dah x heran la brader. Gempaq lu x da perubahan. Wa rasa dah x jalan dah skang gempaq camtu brader. Ramai yg dah masak ngan lu nyer stail nih brader. Sapa la yang teringin nk tengok lu kene bunuh brader. Baik diorg suma tgk lu kene kencin ngan puak² UMNO tu brader. Lu tengok la nanti brader. Betoiii wa cakap luuu…

i

One Response to “kEcoH La Lu bRaDeR…”

  1. matdin Says:

    gua sokong lu, brader 2 mmg xde duit dah,sbb 2 dia msuk umno blik…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: