berCUti…

December 12, 2008

i
AlhamduliLLah akhirnya dapat jugak aku g bercuti. Kali ini aku dpt berpeluang bercuti di Lumut, Perak selama 3 hari. Kira dalam Perak jugak la. Ok la tuh. Asalkan dapat refreshkan balik sel-sel mati dalam pale otak nih. Dah jem sgt. Asyik ngan program jek. Rasa dh x leh g dah. Memang agama kita jugak menggalakkan kita g bercuti nih.  Aku g ngan kenkawan sekerja. Sambil tu amik kesempatan survey dulu port nih. Kalau ok leh gak cadang-cadang bawak family lak kemudian nnt insyaALlah.

Harapnya leh la gunakan peluang yang terhidang nih sebaik mungkin untuk mengembalikan semangat bekerja aku yang makin malap sejak akhir-akhir ni. Mudah-mudahan peluang yang aku dapat nih diredhai dan diberkati ALlah. So klu ada gambo2 yang menarik nanti aku cuba uploadkan insyaALlah. Pada sesapa yang lum pernah datang ke Lumut ni, boleh la cuba2 cari peluang. Aku rasa tempatnya ok. Banyak perubahan dah berlaku selepas kali terakhir aku tinggalkan 4 tahun yang lepas. Nak compare dengan Ipoh, rasanya Lumut nih lagi advance. Social life dia pun hebat. Iskkk hancur anak melayu.
i

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: