CataTan Kuala Ganu 4…

January 17, 2009

Update 05.00 am 17 Jan 09

Baru selesai melawat seluruh UPU-UPU Kuala Ganu. Berlaku kekeocahan di Taman Chendering Indah. Khairy siberuk legam hadir membuat provokasi di situ. Kekecohan berpunca apabila pihak Be End yang menaungi parti Khary siberuk legam itu membuat jambatan segera merintangi longkang besar berhadapan sekolah tempat pengundian akan dijalankan. Sekiranya jambatan segera itu tidak dibuat, para pengundi akan melalui pondok panas PAS untuk masuk ke kawasan pengundian. Tetapi dengan adanya jambatan segera itu, para pengundi mempunyai pilihan untuk masuk ke kawasan pengundian tanpa melintasi pondok panas PAS. Ternyata dengan kerjasama yang baik diberikan oleh pihak polis dalam melindungi kepentingan parti Khairy siberuk legam ini, maka jambatan itu dibawah kawalan mereka sepenuhnya. InsyaALlah menurut bisik-bisik petugas PAS disitu, kemungkinan Najib Toonya akan merasmikan pembukaan jambatan segera itu sebelum pusat pengundian undi dibuka. Sila hadir beramai-ramai bagi menyaksikan perasmian jambatan segera itu.

Tempoh berkempen sudah tamat. UPU-UPU dibawah seliaan PAS Perak mulai dilimpahi petugas sejak malam semalam lagi. Sehingga saat ini dianggarkan seramai lebih 500 orang petugas PAS Perak sedang berkampung di Kuala Ganu. Limpahan petugas disaat-saat akhir ini besar kemungkinan terhasil selepas melihat serangan bertalu-talu puak Israel terhadap rakyat Palestin yang tidak berdosa di Gaza.

Walaupun terpaksa bersesak-sesak dirumah penginapan, mereka ternyata tidak mengambil kisah. Sedangkan saudara-saudara di Palestin terpaksa bersesak-sesak menanggung derita di hospital untuk merawat kecederaan mereka, apalah sangat andai terpaksa bersesak di rumah penginapan tanpa mengalami sedikit luka pun.

Nyata UMNO sekarang ini dianggap seperti penjenayah Yahudi oleh mereka sekarang ini. Jangan disekat kemahuan mereka. Ayuh datanglah beramai-ramai. Mana tau, kalau kalian beroleh peluang membunuh hantu-hantu yahudi yang sedang hebat berkeliaran sekarang ini.

Aku updatekan gambaran terakhir sebelum tamat kempen PRK 036 KT

Kelab Penyokong PAS

Kelab Penyokong PAS

YB Kesavan (berbaju putih), ADUN Hutan Melintang

YB Kesavan (berbaju putih), ADUN Hutan Melintang

MB bersama Pengarah PRK 036 Dun Batu Buruk dan Ketua Penyelaras PAS Perak

MB bersama Pengarah PRK 036 Dun Batu Buruk dan Ketua Penyelaras PAS Perak

Pakcik Mat pun x lepas peluang

Pakcik Mat pun x lepas peluang

bergambar bersama anak tuan rumah

bergambar bersama anak tuan rumah

heheh...akulah ketua kampung termuda di Perak

heheh...akulah ketua kampung termuda di Perak

KP Ipoh Timor bersama anak tuan rumah

KP Ipoh Timor bersama anak tuan rumah

ust deghih

ust deghih

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: