Laaa, bikin kecoh…

April 14, 2009

Dulu time bebudak aku duk ingat lagi iklan paling fofular kat TV ialah iklan Dendanggggg datang lagiiii

Mungkin skarang iklan tu leh ditukar kepada PRK datang lagikkkkkk… Haha, barujap tadi dalam paper kata suh get ready utk PRK DUN Penanti, Penang. Bakal menyaksikan satu lagi PRK. Huhu…

Mmm hampir seminggu menyepi, menyegarkan otak dan fikiran. Mata pun bersih semacam jek pas PRK P059 nih.

Tambahan lak duk baca pelbagai analisis sempena PRK P059 nih. Yang paling besh masing² kata derang nih yang paling besh antara yang lain. Suma ngaku tanpa usaha derang, PAS xkn menang PRK P059 nih. Belasah orang ni, belasah mamat tu. Parti nih kurenggg, parti tu bagus.

Haha, kelakau pun ada. Usaha x banyak mana pun, lagi nak ngaku camtu. Bagi aku x yah la nak kecoh² beb. Kalau pun ada sekelumit usaha kita yang memungkinkan kemenangan di Bukit Gantang tempohari, anggap je la ianya dari ALlah je. Kata ikhlas kan???

Kalau dah ngaku ikhlas, apsai beria sangat nk publish susah payah korang membantu kerja baik nih kat public lak bro? Duk muhasabah sesama geng senirik je dah laaaa. Nak bagi satu dunia tau keje kita yg terbagus ke????

Kecoh la lu org. Bikin malu jek.

Kalau rasa pasnih suma keje tu nyusahkan korang, xyah la involve dah keja² PRK ni. Tumpu anak bini cam aku ni. Kan senang. X penin paler. Muahahaha…

i