Al-Fatihah…

May 13, 2009

Hupdate

1.25 ptg

Hj. Nizar akan menziarahi jenazah ALlahyarham Tuanku YM Raja Baharom sekitar jam 2 ptg ini dikediamannya, di Taman Canning, Ipoh, Perak. Diharapkan sesiapa yang dapat hadir bersama-sama meramaikan kunjungan MB Halal Perak ini.

Aku baru sahaja mendapat satu perkhabaran sedih dari Muhammad K.Y.Tiang bahawa kekanda kepada Sultan Azlan Shah telah kembali kerahmatuLLah sebentar tadi dikediamannya di Taman Canning, Ipoh. Ini menambahkan lagi kesedihan yang melanda rakyat negeri Perak dan juga Sultan yang memerintah terutamanya. Lepas satu, satu rakyat Perak dilanda ujian. Kebetulan sekarang ini rakyat masih berkabung diatas keputusan mahkamah rayuan yang membenarkan penangguhan diatas keputusan Mahkamah Tinggi, Kuala Lumpur kelmarin. Sekiranya pihak keselamatan ingin melarang orang ramai dari memakai baju berwarna hitam, adakah mereka berani melarangnya hari ini???

Apapun takziah aku ucapkan buat keluarga ALLahyarham. Mudah-mudahan rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama-sama orang yang dilindungi ALlah SWT.

Al-Fatihah…

i

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: