i

Style YAHUDI…

July 31, 2009

Umno bertanding di Permatang Pasir

Umno Pulau Pinang bersedia untuk menghadapi pilihanraya kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Permatang Pasir ekoran kematian penyandangnya daripada PAS Datuk Mohd Hamdan Abdul Rahman hari ini.

Sambil mengucapkan takziah kepada keluarga allahyarham, pengerusi badan perhubungan Umno negeri, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi berkata, Umno akan menggerakkan jenteranya pada bila-bila masa.

Umno akan berusaha untuk merebut kerusi tersebut yang terletak dalam Parlimen Permatang Pauh dapat direbut daripada parti pembangkang, katanya selepas majlis penghargaan kepada pahlawan tanahair di Kementerian Pertahanan hari ini.

Klik di sini untuk berita penuh.

Aritu kat Penanti kata xnk bertanding. Rugikan duit rakyat. Ni kat Permatang PASir nak lak. Walhal dalam satu kawasan Parlimen Permatang Pauh, dimana DUN Penanti juga turut berada di situ. Abistu kat Permatang PASir ni x guna duit rakyat lak ke? Kalau x guna, guna duit sapa lak? Xkan guna duit ISRAEL lak? Manala taukan kot Zahid Hamidi mintak tolong Ariel Sharon, kawan karib yahudinya tu sponsor perbelanjaan PRK Permatang PASir ni. Boleh jadi jugak kot ­čśŤ

Mudah┬▓an tiada pengundi hantu berbangsa yahudi akan turut mengundi di Permatang PASir nanti naknya.

i

p/s-takziah buat keluarga ALlahyarham ADUN Permatang PASir dan Ust. Misbahul Munir. Al-fatihah

i

Update

Adinda kepada Ustz. Misbahul Munir (Setiausaha Badan Perhubungan Negeri perak) telah kembali kerahmatuLLah awal pagi tadi. Jenazahnya telah selamat dikebumikan di kampung halamannya, Sungai Tiang, Bagan Datoh selepas solat Juma’at tadi. Alfatihah – 31 Julai 2009 11.10 mlm

i

Assalamu’alaikum…

Sebentar tadi ada msj masuk dlm henpon aku berbunyi seperti berikut :

Tolong hebahkan, mohon solat hajat untuk kesihatan adik perempuan Ust. Misbahul Munir (Setiausaha Badan Perhubungan PAS Negeri Perak) yang sedang kritikal di Ipoh Specialist Hospital.

Aku harap ada sahabat seagama yang dapat membantu beliau ketika ini. Aku doakan agar ALlah memudahkan segala urusan adik perempuannya dan dipanjangkan umurnya. Aminnn…

i

Dah jumpa senjata…

July 29, 2009

..

Nin diaaa.. senjata terkini buat ADUN Pakatan Rakyat berhadapan dengan ugutan SPRM telah dijumpai. Mudah jek, ugut letak jawatan jadi ADUN tu. InsyaALlah x lama kemudian hangpa akan dapat jawapan yang anda didapati tidak bersalah. Bukti dah ada di bawah ni.

i

ADUN Jawi bebas dakwaan salah guna kuasa

PULAU PINANG: Siasatan mengenai dakwaan salah guna kuasa melibatkan Anggota Dewan Undangan Negeri (Adun) Jawi Tan Beng Huat selesai setelah Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) mendapati tiada keterangan untuk pendakwaan.

Tan berkata beliau menerima surat bertarikh 23 Julai daripada SPRM yang menyatakan kes itu ditutup.

“Saya akan buat permohonan kepada Ketua Menteri (Lim Guan Eng) untuk mendapatkan kembali surat peletakan jawatan saya yang tidak bertarikh yang saya hantar tempoh hari,” katanya kepada pemberita di ini, hari ini.

Berita selanjutnya di Mstar

i

Istimewanya Melayu…

July 28, 2009

ISA

Siap tunjuk jari Fuck lagik mamat nih?

i

PRO ISA dah buat baju. Apa ditulisnya kat baju tuh? Klu x silap mata aku yang biru kehijau-hijauan nih, ayat kat baju tu berbunyi

KEKALKAN ISA

Pertahankan hak-hak keistimewaan orang Melayu

Kah kah kah. Baru aku tau, rupanya sapa yang kena tahan ISA tuh istimewa orangnya. Dah kalau istimewa, buat apa la sibuk┬▓ GMI nak buat demo 1 Ogos ni? Apa korang x bersyukur ke dapat hak-hak kesitimewaan camnih?

Dat y aku rasa kemasukan ke pusat tahanan ISA ni terpaksa ditapis kot. Yang Melayu bijak┬▓ jek kena tahan. Yang bodoh cam Melayu UMno tuh x layak masuk. Cheh teringat lak zaman bebudak, masa ada skim pelajar Rancangan Khas dulu. Ada kot persamaannya…

i

Apsal kelat semacam jek senyum Stopa nih? Xkn berdendam lagik pas klh kt MU aritu kot. Hik hik ­čśŤ

i

TAKBURRR sesangat …

July 25, 2009

BAHAN LUCAH DALAM E-BOOK

KUALA TERENGGANUSekumpulan murid Tahun Lima sebuah sekolah di Terengganu membuktikan mereka telah ‘celik IT’ apabila menggunakan komputer mini atau e-Book yang diedarkan oleh kerajaan negeri untuk menyimpan dan menonton bahan lucah.

Setakat ini 12 murid dari sebuah sekolah kebangsaan di Gong Badak telah dikesan menyalahgunakan komputer tersebut yang pada asalnya bertujuan menjadi pengganti kepada buku teks sekolah.

Ada di antara murid itu cuba mengelak daripada dikenakan tindakan dengan mendakwa ia perbuatan abang mereka.

Namun, kesannya bukan sahaja komputer itu dirampas tetapi lebih teruk mereka berhadapan dengan kemungkinan dibuang sekolah.

Pengerusi Jawatankuasa Pelajaran, Pengajian Tinggi, Sains Teknologi dan Sumber Manusia Negeri, Ahmad Razif Abd. Rahman mengesahkan perkara itu dengan berkata, e-Book milik kesemua murid itu telah dirampas hasil pemeriksaan mengejut guru sekolah berkenaan baru-baru ini.

“Ini masalah yang serius kerana perbuatan membawa bahan lucah ke sekolah boleh mengakibatkan murid-murid itu dibuang sekolah,” katanya ketika dihubungi di sini semalam.

*sumber Kosmo

Kah kah kah… Dulu kecoh satu dunia kata negeri dia lah yang gunakan tekknologi paling canggih dalam aplikasi pembelajaran. Budak bawah umoq dah kasi E-book. Depa ingat budak skang nih cam budak dedulu. Jahat budak skang nih lebih advance dari bebudak dulu weh oiii… Budak dulu abis jahat pun g nangkap ikan laga kat paya. Budak skang nih??? Tgk citer lucah guna E-book… Kah kah kah. Advance advance.

La nih nampak gayanya Jabatan Pendidikan negeri kene tarik balik la penggunaan E-book kat skolah┬▓ trengganu tuh. Sian kat budak, trpaksa jadi eksperimen. Yang untung sapa? Supplier E-book la beb. Yang bertuah sapa? Bebudak yang tengok cite lucah tu la. Hak hak hak… Belum pun terlaksana pendidikan seks kat skolah menengah, bebudak skolah rendah lagik awai blajaq buat seks. Hancoq bebudak la nih….

i

p/s- Jangan lak pasnih JPN Terengganu umumkan hasil kejayaan penggunaan E-book ini dengan meningkatanya kelahiran anak haram oleh pelajar┬▓ perempuan sekolah rendah tu. Haru wehhhh…

i

Anda Brani???

July 25, 2009

sumber gambar di Malaysiakini

i

samseng beno oghang Paghit 2 ekoq nih… siap bercekok pinggang tengah jalan. keh keh keh

ÔÇťOpen your eyes before you open your mouthÔÇŽ.

Itulah kalimah paling sesuai buat rakan media, segelintir rakan blogger dan ahli-ahli PAS yang pro Kerajaan Perpaduan yang begitu berdansa dalam kemabukan dengan keputusan pilihanraya umum Manek Urai pada 14hb Julai yang baru lepas.

Pagi semalam saya menerima panggilan telefon dari seorang diplomat dari kedutaan asing, meminta pengamatan saya terhadap apa yang telah berlaku di Manek Urai.

Sebagaimana kepada rakan diplomat, saya juga mengajak kita bermula dengan analisa keputusan pilihanraya Manek Urai dengan melihat fakta sejarah Pilihanraya Kecil di Kelantan bermula dari tahun 1987 seperti yang boleh diperolehi dari laman rasmi Suruhanjaya Pilihanraya Malaysia.

Selanjutnya di sini

i

*p/s – Sorry 2 said, aku x nah pandai nk buat menatang bernama analisis ni. So atas kerajinan aku menyelak blog┬▓ yang ada, aku totally berpuas hati dengan analisis detail yang bro Kick buat nih @ ada┬á yang x berpuas hati ngan dia dan mempunyai analisis versi lain yang lebih meyakinkan aku??? Tolong habaq kat aku…

i

Kami mahukan mereka !!!

July 21, 2009

Kami perlukan kesemua mereka┬▓ ini bagi menyiasat kematian misteri Teoh Beng Hock. Segerakan kehadiran penyiasat bebas ini bagi mengelakkan keraguan berterusan rakyat terhadap siasatan yang dijalankan oleh pihak keselamatan Malaysia.

i

i