Baru betul² Har Liauuuu…

December 2, 2009

… “Oleh kerana Perdana Menteri terasa hati bahawa sebut nama dia dalam doa, maka saya minta tidak sebut secara beramai-ramai, hanya disebut bersendirian,” katanya kepada pemberita selepas mempengerusikan mesyuarat exco di sini hari ini” – myMetro

Apa lagi agaknya set-set penjilat Najib nak counter ayat Tok Guru nih. Iskkk…dah 20 tahun jadik MB pun masih x hilang lagik sentuhan keramatnya. Memang aku tabik spring  arr kat Tok Guru. Dah masuk 3 orang PM bertukar ganti, tapi Tok Guru aku nih maintain stabil. Bomoh dah jenuh main, askar dah abis upah, agensi KERAjaan abis kene kerah. Semua x jalan. Calang² orang leh giler dibuatnya. Hua hua hua

i

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: