Wake Up Call!!!

February 10, 2010

“Itu keputusan mahkamah seperti mengakui rampasan kuasa yang berlaku di Perak dan bukannya melalui pilihan raya,” kata Mursyidul Am PAS, Tuan Guru Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat. Oleh itu, beliau meminta rakyat di seluruh negara khususnya Perak memprotes sekurang-kurangnya dengan cara benci.

“Allah Taala menterjemahkan rasa benci-Nya terhadap manusia yang kufur serta fasik dan derhaka.

“Apa yang berlaku di Perak adalah kerja fasik kerana mereka menang tidak melalui pilihan raya dan pihak yang menang itu pula melompat keluar dari kerajaan yang dipilih rakyat,” katanya ketika ditemui di sini.

… “Sekiranya keputusan mahkamah berhubung penggunaan kalimah Allah baru-baru ini diprotes pihak tertentu, tidak ada salah juga protes yang sama juga perlu dibuat berhubung kes mahkamah hari ini,” ujarnya. Harakahdaily

Ada pengomen blog nih mintak Pakatan Rakyat blaja terima keputusan mahkamah, tapi aku nak habaq kat mamat nih, suh la Zambry tu blajaq² terima keputusan rakyat Perak sama.

Yang rakyat pilih ialah PENOLAKAN RAKYAT KEPADA BE END pada PRU-12 yang lepas. Xkan sorang yang ada title PhD pun payah sangat nak faham menda nih? Melainkan PhD yang diperolehinya adalah melalui cara yang diragui sama juga dengan keputusan yang diperolehinya semalam.

i

i

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: