Dr. Zulkefli calon PAS PRK DUN Galas

October 22, 2010

AlhamduliLLah PAS sudahpun mengumumkan calonnya malam semalam. Calon yang terbukti mampu berkhidmat sebagai wakil kepada masyarakat DUN Galas. sesuai dengan kerjanya sebagai seorang doktor yang mempunyai kliniknya sendiri dalam kawasan parlimen Gua Musang.

Beban PAS sudah mulai berkurangan. Kini beban itu digalas pula oleh pihak UMngokco Be eNd yang dikatakan mulai bergocoh untuk memilih calonnya. Adakah Ku Li mampu untuk terus memikul amanah sebagai Pengarah PRK UMngokco Be eNd ini, ataupun akan berlakunya satu kejutan pengisytiharan perletakan jawatan beliau dalam masa terdekat ini, sama2 kita tunggu.

Kejutan bukanlah asing dalam kamus politik beliau. Sekiranya keberanian beliau sewaktu bertanding menentang Tun M bagi merebut jawatan Presiden UMngokco itu berterusan hingga ke hari ini, maka sudah tentulah prinsip tidak menjadi pak turut itu juga akan kekal digalasnya sehingga keakhir hayat.

Apa jua situasinya, sama2 kita berdoa semoga ALlah SWT memberikan kekuatan kepada calon PAS untuk turun bertemu masyarakat seterusnya membawa kepada kemenangan Pakatan Rakyat di Galas, insyaALlah. ALlahuakbar 3x

sumber gambar dan berita dari Harakahdaily

i

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: