Dual Face…

January 25, 2011

Salam 2 all (slanga Zul Lebai Kulim)…

Lama jari x mengetuk papan kekunci. Terasa idea begitu sebu. Sebu dengan sikap munafik politik tanahair kita. Berwajah-wajah isu yang memihak. Bayangkan seorang penzina tegar seperti Chua Soi Lek boleh membuat ulasan terhadap pengamalan seorang muslim untuk tidak bersentuh dengan seorang yang bukan mahramnya? Layakkah penzina tegar yang hidupnya penuh kekotoran itu berani mencetuskan isu tersebut tanpa disanggah oleh 40 ulamak muda penjilat kerajaan itu???

Bahkan sikap kurang ajarnya ini tidak dipandang langsung oleh puak PUKida??? Senyap seribu bahasa, bagaikan bapok tua dilorong Jalan Dato’ Onn Jaafar??? Kenapa begitu bacul bertindak terhadap situa bangsat ini??? Adakah kerana situa bangsa ini berimamkan Najib, maka dia tidak layak ditunjal2 mukanya sepertimana yang kamu buat terhadap pimpinan DAP mahupun penyokong Pakatan Rakyat lainnya???

Mana Ibrahim Ali??? Mana Majlis Ayahanda yang melalak terpekik terlolong bagai orang gila bilamana seorang peguam MCA mempertikaikan laungan azan baru-baru ini? Mana Ust Kazim kesayangan Zamberi Mugabe???? Kenapa menikus sedangkan penzina tegar itu telah dijadikan pengerusi MCA Perak??? Sanggupkah Ust Kazim bersekongkol dengan penzina tegar ini sedangkan pada masa yang sama Tok Peti sudah berlepas diri dengan mengeluarkan kenyataan selamat???

Dan kenapa situa bangsat penzina tegar bernama Chua Soi Lek ini juga mendapat pembelaan dari ketuanya, Najib dengan tidak berani mengeluarkan apa-apa kenyataan berkenaan percakapannya dalam kempen PRK DUN Tenang tempohari? Adakah Najib ini juga telah dijanjikan seorang amoi muda yang lebih cantik untuk digauli sepertimana amoi yang dicumbui oleh situa bangsat Soi Lek itu dahulu?

Mana dia Raja-Raja Melayu kita yang satu ketika begitu murka apabila pemimpin Pakatan Rakyat berlainan agama cuba mengamalkan pembacaan Al-Quran dahulu??? Sedangkan kita tahu Raja-Raja Melayu kita ini diangkat rakyat bagi memayungi sekelian penganut agama Islam dibumi Malaysia ini. Tidakkah mereka membaca apa yang diperkatakan oleh situa bangsat penzina tegar ini terhadap Islam ataupun telahan rakyat yang mengatakan Raja-Raja Melayu sememangnya bersikap berpihak kepada parti melayu ini???

Nah, tunggu apa lagi. Bangun dan bertindaklah demi Islam. Inilah masanya yang sesuai buat tuanku untuk memisahkan diri dari parti politik busuk UMngok Be eNd ini. Betulkan kembali persepsi rakyat yang salah terhadap tuanku. Jangan khianati lagik amanah yang rakyat berikan kepada tuanku untuk menjaga agama suci ini. Jangan lagi memberi ruang kepada penzina tegar bermazhab Be eNd ini terus mengusik sensitiviti penganut Islam.

Kami tidak mahu disebabkan keceluparan penzina tegar ini yang terus-terusan membangkitkan sensitiviti agama yang kemudiannya bakal memporak-perandakan keamanan yang kita telah kecapi selama ini. Jika pihak berwajib sanggup menjadi bacul terhadap apa yang dilakukan oleh pemimpin dari kalangan Be eNd sedangkan boleh berubah menjadi berani terhadap pimpinan Pakatan Rakyat, sedarlah masanya akan tiba. Politik sempit yang dibawa oleh penzina tegar bernama Chua Soi Lek ini sudah tidak mendapat tempat dalam arus politik tanah air sekarang ini. Sesungguhnya tiada sesiapa yang suka bilamana hak berkaitan agama anutannya disentuh.

Pastinya kejatuhan kerajaan Be eNd bermula dari mulut celupar penzina tegar bernama Chua Soi Lek. Jatuhkan Be eNd di DUN N.05 Tenang. Vote Cikgu Mala

i

One Response to “Dual Face…”

  1. kelisa Says:

    dia ni dah jadi makin kurang ajar. muhyiddin tegur pun taknak terima. gampang punya org tua bangsat. ni la kut namanya kafir harbi. main2kan agama. patutnya dah kena tembak dengan mujahidin.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: