Sory 2 say, arinih lucah sket posting aku. Mana taknya, dh jenuh bertanya ‘Lebai Google’ ada x gambo anak KM Pulau Pinang, Lim Guan Eng yg dikatakan telah meramas buah dada seorang pelajar perempuan sama sekolah dengannya, hingga membawa kepada pertukaran anak pemimpin DAP itu kesekolah lain bagi menutup malu.

Dikatakan juga, LGE telah membayar semua yang terlibat sebanyak RM200 ribu semata-mata bagi menutup aibnya. Untuk pengetahuan hangpa, sebenarnya terdapat lebih dari seorang mangsa rabaan anak lelaki pemimpin tersebut. Sebagai bukti sila saksikan gambar yg sempat dirakam secara sembunyi dibawah. Tetapi awas!!! jangan lihat jika anda x sanggup menanggung dosa…

i

*gambar telah dibuang untuk mengelakkan dosa berpanjangan pada empunya blog. harap maaf

i

Tahniah UIA… dengan penggantungan Proffesor cikai seperti Dr Aziz Bari ini bakal meningkatkan taraf universiti tersebut dalam penarafan THE (Time Higher Education Ranking). Jika sebelum ini UIA tidak pernah tersenarai langsung dalam senarai 400 universiti terbaik, maka dijangka dengan penggantungan (perletakan jawatan yg bakal menyusul) proffesor tersebut, nasib institusi pendidikan trsebut bertukar sebaliknya. Jangan x percaya kalau UIA akan melompat mengatasi California Institute Of Technology (CALTECH) menduduki ranking pertama sebagai universiti terbaik didunia.

Bukan DAP je…

October 3, 2011

“Mereka turut menolak pelaksanaan hukum hudud kerana bercanggah dengan rukun asas Perlembagaan Persekutuan, kebebasan beragama dan hak asasi individu” – Malaysiakini

Makna kata bukan DAP je la yang x nak hudud ni kat Malaysia, tp sekutu rapat UMporno pun sama. Nak kata pelik, memang x pelik langsung la kalau paper mainstream dinegara ni x melalak mainkan isu MCA ni pasai depa nih sepupu sepapat ngan UMporno.

Kalau MCA dah berani keluarkan deklarasi gini, kompomla UMporno xkan buat hudud ni kecuali kalau MCA dah lari dari menjadi gabungan Be eNd nanti la kot. Masa tu pun kita akan tengok UMporno ni macam pengemis time solat jumaat tu. Dok terhegeh2 nak rapat ngan jemaah masjid.

Bukanla niat nak hina batang tubuh pengemis tu, tapi keje laku depa tu je yg aku nk sentuh. Time sihat xnak keje, time dh melarat kaki dh berlubang, kudis dh bersepah duk terhegeh2 nk carik orang bantu. Tu la kot laku UMporno time terterap PRU-13 nanti. Korang tunggu je la